0 - 4 Måneder

Forældrefundamentet er et brand under LearnLab ApS.

Forældrefundamentet bygger på anerkendt forskning og teori om børns udvikling fra 0-6 år, der er blevet til på baggrund af en bevilling på 4.8 millioner kr. fra udviklingspuljen til kvalitet i dagtilbud (KID).

Professionshøjskolen UCN har detaljeret beskrevet børns typiske udvikling fra 0-6 år: sprogligt, socialt, følelsesmæssigt, kognitivt, motorisk, kulturelt og naturteknisk. Beskrivelsen er suppleret med små videoklip, der viser, hvordan børn udvikler og lærer det, som beskrives i udviklingsbeskrivelsen. I Forældrefundamentet indgår de små videoer, og giver dig som forælder inspiration til, hvordan dit barn kan udvikle sig og lære sammen med dig i hverdagssituationer. Beskrivelsen er også suppleret med forslag til lege, aktiviteter og legetøj, der konkret understøtter børns udvikling og læring af hvert eneste af de små tegn-på-læring, udviklingsbeskrivelsen indeholder. Også det får du adgang til i Forældrefundamentet, så du altid kan lege de lege og lave de aktiviteter, som dit barn er parat til at være sammen med dig om.

Udviklingsbeskrivelsen blev til ud fra LearnLabs ønske om at samle og systematisere den faglige viden, der indgår i pædagoguddannelsen, og supplere denne viden med faglig viden fra dagtilbuddenes tværfaglige samarbejdspartnere: psykologer, logopæder, ergoterapeuter m.fl. Formålet var at udvide det pædagogiske personales viden om, hvornår børn typiske udvikler hvad: sprogligt, socialt, følelsesmæssigt, kognitivt og motorisk, så de, få uger efter barnet er begyndt i dagtilbud, får et ressourceorienteret indblik i hvert eneste barns udvikling.

Udviklingsbeskrivelsen har siden været fundamentet for pædagogers observation og vurdering af børns udbytte af læringsmiljøet i: dagpleje, vuggestue og børnehave og er kendt som børneobservationsredskabet ”Kompetencehjulet”. 

I praksis indebærer det i dag, at det pædagogiske personale tidligt finder børn, der ikke udvikler sig som typisk forventet, og straks kan tilpasse de pædagogiske aktiviteter til barnets aktuelle behov. Der går altså ikke vigtig tid til spilde i ventetiden på hjælp fra psykologer, logopæder eller ergoterapeuter.

Et fundament at vokse på

Som et blidt strejf af en sommerfugls
vinge mod din mave, fortæller jeg dig,
at nu er vi to – forbundet for altid.

Jeg mærker dit hjerte et øjeblik stå stille og derefter din hånd – blidt mod din mave,
du ved at nu er vi to – forbundet for altid.

Giv mig ubetinget kærlighed, omsorg og varme.
Giv mig et godt fundament at vokse på.
Giv mig troen på, at jeg er nogen, der kan noget og jeg vil være der for jer – for altid.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan give Forældrefundamentet f.eks. som barselsgave – den bedste gave, du kan give. Du udfylder abonnementssiden med oplysningerne for de to, der skal have gaven og de modtager straks besked, når du har oprettet dig selv som betaler.

Du opretter dig via Forældrefundamentets forside ”Bliv medlem”. Bemærk, at du gratis kan oprette din medforælder. Så får I begge den samme viden tilsendt i vores nyhedsbreve og adgang til al den viden om børns udvikling og læring, som findes i Forældrefundamentet.

Forældrefundamentet hjælper dig, så du kan tage ansvar for at dit barn får den bedste start på livet og den fremtid du håber på. Du får ugentlige nyhedsbreve, der giver dig hundredvis af glæder, fordi du bliver bekræftet i, at dit barn udvikler sig fra uge til uge.
Du får inspiration til lege, aktiviteter og legetøj, som du og dit barn kan være sammen om. I får nogle fantastiske timer sammen, hvor det du gør, hjælper dit barn med at udvikle og lærer alt det, dit barn har potentiale til at lære og udvikle.

Du får tilsendt nyhedsbreve hver uge og adgang til al den viden om børns udvikling og læring, som findes i Forældrefundamentet.

Børn udvikler sig ikke i samme tempo. Derfor har du altid adgang til nyhedsbreve og viden om børns udvikling der tager højde for, at dit barn måske udvikler sig mere end typisk forventet og for at der kan være noget, dit barn kæmper med at udvikle og lære.

Forældrefundamentet er udviklet til forældre, der vil gøre en forskel for deres barns fremtid. Forældrefundamentet er det fælles fundament, som ligestiller forældrene i den fælles opgave, der er at give barnet den bedste start på livet og den fremtid forældrene håber på.

Ja du kan altid få gavn af den viden og støtte Forældrefundamentet indeholder også selvom du først starter når dit barn er 1, 2, 3, 4, 5, eller 6 år.

Et medlemskab af Forældrefundamentet giver adgang for to. Når du opretter dig, kan du samtidig oprette din partner og I vil begge modtage nyhedsbreve og Forældrefundamentets viden om børns udvikling.

Du kan fortryde dit køb og vi tilbyder dig fuld fortrydelsesret inden for 14 dage. Send os blot en mail på: info@forældrefundamentet.dk med emnet “Fortrudt køb” og så får du dine penge retur. Fortrydelsesretten bortfalder efter 14 dages prøveperiode.

Har du et spørgsmål der ikke er besvaret ovenover, så er du velkommen til at sende os en mail og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt

14-dages gratis prøveperiode!

Medlemskab

Månedligt
49,95 kr. Månedligt
 • 14 dages prøveperiode!
 • Adgang til nyhedsbreve og vidensbank
 •  

Medlemskab

Kvartalsvis
119,95 kr. Kvartalsvis
 • 14 dages prøveperiode!
 • Adgang til nyhedsbreve og vidensbank
 • Spar 20 %

Medlemskab

Årligt
399,95 kr. Årligt
 • 14 dages prøveperiode!
 • Adgang til nyhedsbreve og vidensbank
 • Spar 33 %
Bedst værdi

14-dages gratis prøveperiode!

Medlemskab

Månedligt
49,95 kr. Månedligt
 • 14 dages prøveperiode!
 • Adgang til nyhedsbreve og vidensbank
 •  

Medlemskab

Kvartalsvis
119,95 kr. Kvartalsvis
 • 14 dages prøveperiode!
 • Adgang til nyhedsbreve og vidensbank
 • Spar 20 %

Medlemskab

Årligt
399,95 kr. Årligt
 • 14 dages prøveperiode!
 • Adgang til nyhedsbreve og vidensbank
 • Spar 33 %
Bedst værdi

Gør en forskel for dit barn