0 - 4 Måneder

Se hvad du får med et medlemskab

Vidensunivers

I Forældre Fundamentets vidensunivers har du har adgang til viden om det, der er allermest relevant for dig om dit barns udvikling.

Mails med målrettet viden om dit barns udvikling

Indtil dit barn bliver et år, modtager du hver uge nyhedsbreve, hvor indholdet er tilpasset dit barns aktuelle alder. Når dit barn bliver 1 år, får du nyhedsbreve hver anden uge. I nyhedsbrevene får du viden om dit barns udvikling og inspiration til lege, aktiviteter og legetøj, der passer til dit barns udvikling, som du og dit barn kan være sammen om. Du får også indblik i den forskning og teori, der ligger bag nyhedsbrevene.

I nyhedsbrevene får du viden om emner:

 • som har betydning for dit barns udvikling: sprogligt, sansemotorisk, følelsesmæssigt og socialt
 • om, hvordan du kan skabe et godt samspil mellem dit barn og dig med en tryg, harmonisk og forudsigelig hverdag i jeres familie
 • om babytegnsprog , ”Leg med din baby” og ”Hvor er mit barn i sin udvikling

I nyhedsbrevene om ”Hvor er mit barn i sin udvikling” får du lejlighed til at reflektere over dit barns udvikling, fire gange inden dit barn bliver et år.

Du kan se mere om indholdet på Forældre Fundamentet på siden her

Eksempel på mails med viden målrettet dit barn

Video

Ekspert Video

Oftest vil du, i en video, kunne høre en ekspert fortælle, om hvad du vil se, dit barn begynder at udvikle. Det hjælper dig til bedre at få øje på, hvad dit barn er i gang med at lære og udvikle. Du får inspiration til hvordan du støtter dit barns udviklingen og indblik i hvorfor netop denne udvikling har betydning for dit barn fremadrettet.

Forklarende tekst

Forklarende tekst

Teksten her er et kort resume af det, du har hørt i videoen. Her får du også konkret inspiration til, hvordan du støtter dit barns udvikling med lege, aktiviteter og legetøj i jeres hverdag.

Nemt overblik!

Nemt overblik!

Fanerne her har to funktioner. De viser dig hvor meget mere viden, du får adgang til i Nyhedsbrevet og giver dig mulighed for at gå direkte til det, du gerne vil vide mere om.

Videoer

Videoer

I Nyhedsbrevene er der ofte videoer, som kan inspirere dig til aktiviteter med dit barn. Videoerne viser børn og forældre i positivt samspil, hvor barnet er i gang med at udvikle det, Nyhedsbrevet handler om i: lege, aktiviteter eller med legetøj.

Aktiviteter

Aktiviteter

Straks fra barnet blive født er det parat til at indgå i samspil med sine forældre.

Her får du eksempler på aktiviteter, der støtter barnets udvikling af det, Nyhedsbrevet handler om.

Du får mere inspiration, til hvordan du kan støtte dit barns udvikling, og viden om, hvad det på længere sigt betyder for dit barn udvikling, at du støtter det.

Legetøj

Legetøj

Legetøj spiller en vigtig rolle i børns udvikling. I Nyhedsbrevene er der ofte forslag til legetøj, der kan støtte barnets udvikling i temaet for Nyhedsbrevet MEN som også støtter andre udviklinger. Noget legetøj vil derfor gå igen i flere Nyhedsbreve.

Mere indhold

Mere indhold

Hvis du har lyst til at læse mere, vil der i slutningen af nyhedsbrevene være links til Forældre Fundamentets vidensunivers, der indeholder meget mere viden om de emner, der har været nævnt igennem nyhedsbrevet.

Er du klar til at prøve Forældre Fundamentet?

Vidensunivers

Her kan du: se, hvad børn typisk udvikler og lærer i den alder dit barn har, få viden om hvordan du kan støtte dit barns udvikling i jeres hverdag og få indblik i den forskning, der ligger bag, alt det dit barn er parat til at udvikle og lære.

1. Forsiden
På forsiden mødes du med eksempler på udvikling, der er særlig vigtig for dit barn. Du får også præsenteret specielt udvalgte eksempler, på hvad dit barn har udviklet eller snart begynder at udvikle, som du kan læse mere om og blive inspireret af.
2. Temaer
Efter forsiden får du indsigt i de temaer, der har stor betydning for dit barns udvikling. Eksemplet her handler om kommunikation & sprog, der er opdelt i undertemaer, hvor du kan se, hvordan du støtter dit barns udvikling. Du kan se alle temaerne på "Om medlemskabet".
3. Undertemaer
Undertemaet er her "Udtale og betydning". Her kan du se små beskrivelse af, hvordan du kan se, at dit barn er i gang med at udvikle sig sprogligt.
4. Vidensunivers
Her kan du læse om den forskning, der hører til temaet og som Forældre Fundamentet bygger på. Du kan finde forslag til aktiviteter og legetøj, der understøtter den udvikling, som udviklingen handler om. Du kan også se samspil mellem forælder og barn, som måske kan inspirere dig, når du er sammen med dit barn.

14-dages gratis prøveperiode!

Medlemskab

Månedligt
49,95 kr. Månedligt
 • 14 dages prøveperiode!
 • Adgang til nyhedsbreve og vidensbank
 •  

Medlemskab

Kvartalsvis
119,95 kr. Kvartalsvis
 • 14 dages prøveperiode!
 • Adgang til nyhedsbreve og vidensbank
 • Spar 20 %

Medlemskab

Årligt
399,95 kr. Årligt
 • 14 dages prøveperiode!
 • Adgang til nyhedsbreve og vidensbank
 • Spar 33 %
Bedst værdi

Gør en forskel for dit barn